onsdag den 21. marts 2012

Så kom foråret...og kan man få for meget neon..?


De første krukker er plantet på altanen, og de smukke lyselilla mini stedmoder står og nejer sødt til hinanden. Ohhh det er er dejligt med sol og forår, nyder det virkelig!!!!
Og lige en lille bemærkning, det er da et flot og klart billede sådan en alm Iphone4 kan yde, trods det relativt lave pix. Men efter en tur i Photoshop, med lidt belysning og skarheds fremhævelse, er det da et meget fint foto.
Kan man få for meget neon..?
NEJ... jeg kan ikke, ved ikke hvad der er med de farver. Men jeg bliver totalt draget af dem for tiden.   Men det er lidt mærkeligt, for nu har jeg gået og afskyet neon siden 80érne, hvor det prægede modebilledet og jeg ejede bælter, øreringe, bluser og snørebånd, ja you name it...
Men sådan er det jo med mode og trends, de kommer og går og vi bider på hver gang ;0)
Sættekassen er tilsalg, spørg endelig.

3 kommentarer:

 1. Nej Neon kan man ikke få for meget af! Jeg har svaret dig på min blog-shop og så har jeg udloddet en lille my i neon pink også :)

  SvarSlet
 2. Ohh ja jeg er jo lidt ny og under oplæring. Troede måske der kom en mail, når der var svar på indlægget. Muligvis lidt skadet fra Trendsales,
  I don´t know!! Men er egentligt lidt lun på flere af dine print, det ville bare passe så flot ind i mit soveværelse, så skal lige komme til enighed med mig selv, så høre du nok fra mig og tak for at du lige gjorde mig opmærksom, både på det og din herlige Give Away..
  Mvh Pernille

  SvarSlet
 3. Hvad er det for et flot tørklæde?
  Kh. Mette

  SvarSlet