torsdag den 22. marts 2012

Jeg samler Lotus!!! Hvad samler du...?

Jeg er crazy med det gamle Cathrineholm Lotus... Jeg har ikke samlet så længe, men har da nået at få bygget mig en god lille samling.
Idag modtog jeg så mit sidste køb og til store overraskelse, i meget og jeg mener rigtig meget , bedre stand end beskrevet i annoncen, faktisk ser flere dele helt nye og ubrugte ud,- ohh man har lov at være heldig!!
5 smukke frokost tallerkner og sukker/flødekande, sidstnævnte er svære at opdrive, eller jeg har ihvertfald støvet nettet igennem af mange omgange, da netop de stod højt på ønskelisten, men uden held.
Men endelig fandt jeg dem, tilmed til en rigtig fornuftig pris over DBA
Jeg ved at vi sikkert er mange om buddet til disse gode gamle retro skatte, men skulle en enkel sjæl ønske at sælge noget, høre jeg gerne fra dig :0)
Eller har du en misundelsesværdig samling, så gi´lyd, for så må jeg da se den :0)
6 kommentarer:

 1. wow sikke dog en lækker samling, så langt er jeg desværre ikke endnu.

  Men jeg samler også Lotus og smølfe figur - lidt et spring, i know :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak. Jeg er også rigtig glad for den og elsker at dække op med den:))
  Men så ved du jo alt om glæden ved at samle på noget og få det til at vokse sig stort. Super sødt du samler på smølfer, vil have dig i tankerne når man kommer rundt på diverse markeder;) og meget fin samling du har, rum smølfen fra USA er for skøn;))))

  SvarSlet
 3. Ejj hvor er du sød, mange tak :)

  Ja min rum smølf er jeg også meget glad for, det var min kæreste der fandt den til mig.

  SvarSlet
 4. fin samling du har :-) synes du skal kikke her : http://www.xoeinding.dk/search?updated-max=2012-03-20T13:25:00%2B01:00&max-results=7

  en af mine favorit blogger :-)

  SvarSlet
 5. Uha ja... har set hendes fantastiske billeder af Lotus, men også af meget andet lækkert. Hun er en rigtig spændende blogger, uden diskution!!

  SvarSlet
 6. Sikke en smuk samling du har! Jeg samler selv på krydderikrukker fra kronjyden - bliver glad i låget hver gang jeg kigger på min smukke samling. Kig endelig forbi.. :)

  Jeg har også længe haft et godt øje til Lotus. Jeg har en enkelt limegrøn gryde, men vil inderligt gerne have en skål i den samme blå farve som du har.. Har spottet en på DBA (men 650kr er vel over mit budget som studerende..)

  SvarSlet