fredag den 13. april 2012

Mit smukke print fra MyminMY er kommet på plads..

Endelig kom mit nye print fra MyminMy på plads. Manglede så bare at få taget nogle ordentlige billeder. Det var straks meget mere besværligt, så i må bærer over, med den ringe kvalitet. Men formoder i alle bøvler med lyset, når i fotograferer.

Jeg valgte at købe MyminMy "lille my" printet, men hun har flere forskellige udgaver og flere farve muligheder. Tag endelig et kig på hendes blog, hun blogger om mange andre spændende ting, hun har mine varmeste anbefalinger :0)
Min lille my er kommet op i soveværelset. Hun hænger sammen med mit ny indkøbte neonkoral billede fra Ikea. Jeg har dog dekoreret det lidt med nogle bogstave stickers og med en plexiglas fugle halskæde.
Billederne klæder hinanden smukt, efter min mening)
Så har jeg det lækre HAY sengetøj på, selvfølgelig også med neonfarver... Det hele supplerer hinanden rigtig godt...
4 kommentarer:

 1. Det virkelig et smukt billede, jeg må lige forbi og kigge på hendes blog. Farverne er jo super flotte sammen, koral eller neon melon, som jeg kalder den, er også min yndlingsfarve lige for tiden.

  SvarSlet
 2. Jeg har også Camilla Marias "lille My" i neonkoral og er så glad for det ... og pudsigt nok har jeg lige købt det samme billede fra IKEA :-) Jeg tænkte nemlig, at det ville passe så fint til "lille MY" Og fint ser det ud hos dig også!

  SvarSlet
 3. IHHH Pernille, hvor er det blevet fint! Ser virkelig godt ud sammen med billedet fra IKEA! Og sikken en god plads hun har fået! Så kan hun sidde der med sit ene øje og holde øje med at ingen dårlige drømme kommer forbi ;)

  SvarSlet
 4. ser simpelthen så fint ud :)

  SvarSlet