lørdag den 28. april 2012

Visitkort....med pistoler og ninja hund!!

Så er det endelig blevet designet og sendt i trykken.
Jeg har alt for mange ideér og udkast inde i hovedet. Jeg kan blive ved at ændre på farver, typografi osv.
Jeg er har valgt pistolen, både til min header og nu her til visitkortet. Det er et symbol på min egen person. " Jeg har mange skud i bøssen "
Kan også godt lide humøren altid kommer indover et design, så da jeg selv er ejer af en Chihuahua, var det oplagt at bruge denne skønne ninja chihuahua på kortet.

Hvad syntes du ..?


Fandt lækkert tøj hos lokal byloppemarked

Så tilfældigt en lokal holdt loppemarked fra fortorvskanten. Hun havde rigtig mange fine ting, blot bare ikke min stil.... Men men.. jeg gik ikke tomhændet derfra. Hun havde flere stativer med lækkert mærketøj, som var virkelig pænt og velholdt.
Så endte med at købe en fin top fra Custommade og en kjole fra Rützou, til meget billige penge.....
Derudover er garderoben også blevet opgraderet med fine solbriller...
Gone crazy in masking tape....

MT MASKING TAPE

Idag har jeg leget lidt mere med masking tape.
Nu har jeg kastet mig over æsker, der bliver pyntet med farverigt tape...Og nu jeg var igang, fik vasen også lige et nyt look!!!
Jeg havde en æske fra noget make-up halløj. Dejlig kraftig og stiv kvalitet, så den fik lige en omgang farvet tape... Det gjorde en lille grim papæske fra Tiger butikken også...

mandag den 23. april 2012

Weekendens loppefund og lidt planteskole besøg....


Fandt nogle smukke retro skåle hos en meget snusket og ikke særlig indbydende kræmmer på landevejen. Alle ting stod ude under havepavilioner i flyttekasser, som bare var væltet sammen hulter til bulter og regnen havde hærget det meste((.
MEN det var billigt!!! så jeg rodede lidt og fandt skålene og de fine Wiinblad platter.
Den fine tyrkis glasskål er fra Holmegaard, mener serien hedder Opal... Købt billigt på AffaldPlus genbrugsmarked 2012 i Ringsted. Det var en stor skuffelse, der var kun omkring 7-8 stande.
Men fandt alligevel denne lille "skat".


Saftevandskanden har jeg længe ledt efter, da vi havde den selvsamme slags hjemme i mit barndomshjem, blot i rød... Jeg er vild med de grafiske store tal, her kan alle være med, selv sønnike kan blande saften fremover :0)

Det skønne forklæde var fra den lokale genbrug til en flad femmer. Det er så swag!!!!


******************************************************


Det findes ikke smukkere, når de blomstrer!!!!


Banditten var også med, selvom han døjer
 med forkølelse og feber, men det hjalp lidt
 med den friske luft...!!!fredag den 20. april 2012

Foråret er kommet til min have...

Ohhh det har været skønt vejr idag!! ( årgh klokken er mange, så det var faktisk igår ;))
Desværre ligger min søn syg, så jeg har ikke haft mulighed for at nyde det optimalt. Jeg har kun kunnet snige mig til 5 min. i haven med mellemrum, når vores drægtige lille chihuahua skulle luftes.
Men jeg fik da nydt og forviget de spæde forårsblomster, der så småt titter frem.- Kobjælde-- Hvid løjnantshjerte -- Dværg paradis æbletræ -

En pimpet sykasse...

Jeg har for år tilbage fået ( måske stjålet ) min mors gamle sykasse fra 70érne.. Har alle årene syntes den er noget af det grimmeste og den har aldrig fået lov at stå fremme. I stedet har den boet i skunken ude på trappen, til stor irritation, da man som krea menneske ofte skal have noget i den.... frem og tilbage...
MEN SÅ....
Fik jeg den idé at pimpe sykassen med mit ny indkøbte masking tape. Jeg gik kun og ventede på at finde et projekt, jeg kunne kaste mig over :)
Så nu er den blevet smuk og lige i min ånd. Den har tilmed fået en opgradering og står nu frit fremme i stuen, til skue i hele rummet.
Har du gode ideer eller input til hvordan vi ellers bruger masking tapen...?


onsdag den 18. april 2012

Lidt blandet godt...

HÆKLERI..!!! KNAPPER..!!! TAPE..!!! HAMSTER..!!!


Jeg er fuldstændigt bidt af at hækle, efter mit kyndige lynkursus hos min mor, har jeg fået lavet mit Ipad sleeve færdigt. Jeg er faktisk lidt stolt, eftersom det er er første og eneste jeg nogensinde har hæklet. Men fik nu også stor hjælp og ikke mindst inspiration fra 
LYTTER IDYL opskrift. Næste projekt er en lille nålepude... også fra hendes blog :0)
Men må nok lave et cover mere, da jeg har fundet nogle underskøne kokosknapper med zebramønster, som lige passer til billedet inde i hovedet.
Lækker indkøbt masking tape... det kribler i fingrene for at lave noget med det....Min ballerina som jeg vandt i give away, har fået plads oppe blandt ugler, glasdyr, fugle og Wiinblad. Hun er så yndig og lever helt op til forventningen.Tilsidst lige et lille billede af sønnens elskede lille "Buller".... Det bedste og nemmeste kæledyr man kan ønske sig. Han er så sød og nysgerrig og følger ivrigt med i familiens gøren og laden her i hjemmet.fredag den 13. april 2012

Mit smukke print fra MyminMY er kommet på plads..

Endelig kom mit nye print fra MyminMy på plads. Manglede så bare at få taget nogle ordentlige billeder. Det var straks meget mere besværligt, så i må bærer over, med den ringe kvalitet. Men formoder i alle bøvler med lyset, når i fotograferer.

Jeg valgte at købe MyminMy "lille my" printet, men hun har flere forskellige udgaver og flere farve muligheder. Tag endelig et kig på hendes blog, hun blogger om mange andre spændende ting, hun har mine varmeste anbefalinger :0)
Min lille my er kommet op i soveværelset. Hun hænger sammen med mit ny indkøbte neonkoral billede fra Ikea. Jeg har dog dekoreret det lidt med nogle bogstave stickers og med en plexiglas fugle halskæde.
Billederne klæder hinanden smukt, efter min mening)
Så har jeg det lækre HAY sengetøj på, selvfølgelig også med neonfarver... Det hele supplerer hinanden rigtig godt...
Blod på tanden....

Efter at have fuldt med rundt her i blog land, er jeg virkelig blevet inspireret af alle dem der hækler.
Jeg har aldrig hæklet før, kun strikket. Men efter et lynkursus hos min mor, sprang jeg ud i projektet.
Det første jeg ønsker at fremstille, er et fint cover til min Ipad, stærkt inspireret af  LUTTER IDYL
Har du ikke taget et kig på hendes blog endnu, så kan jeg kun anbefale dig at gøre det. Hun er virkelig dygtig og det er meget misundelses værdigt, det hun laver.

Nå men mit projekt skrider fremad, så syntes i skulle have lov at se med.... Hvad syntes i...?
søndag den 8. april 2012

Vinderen er fundet...

Først og fremmest tak for jeres deltagelse i min allerførste give away... jeg kan ikke prale af den helt store interesse, men lidt har også ret!!
Da lodderne var rimelig overskuelige, fik min knægt lov til at trække den heldige vinder. Det var han meget stolt over, hvilket også skinner igennem på billedet:)

Den heldige vinder blev Pernille med bloggen mormedmegetmere
Sender du mig en mail på pernilleandreassen@hotmail.com med din adresse, så kommer den fluks afsted til dig på tirsdag...Hurra jeg har vundet en give away...

Wauw hvor heldig har man lov at være...??
Jeg har flere gange kigget på Arliana´s smukke paperart ballerinaer, og sørme om jeg så ikke vandt netop en sådan. Ovenikøbet med muligheden for selv at vælge hendes udseende.
Jeg takker mange gange og anbefaler at i tager et kig på hendes blog HERJeg har valgt hende den skønne nederst. Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage hende, har allerede planer med hende :0)

Lopper og blomster shopping....

Dejlige lopper fra Forum...

Jeg tog en tur i Forum til påske loppemarked i torsdags, sammen med sønnike. Det var en sjov oplevelse for ham. Der var alt mellem himmel og jord. Han var også så heldig at finde sig en kuglebane og en gl. Legoæske.

Jeg selv fik fingrene i en skøn skål fra Rørstrand, serien hedder MY GARDEN, hvis nogen ligger inde med mere i serien og ønsker at sælge, så skriv endelig.
Den har den smukkeste farve og en lille detalje ved låget, som også kan fungere som dybtallerken.
Der udover blev jeg den heldige ejer af en Quistgaard københavnerstyle pande i den smukkeste mint farve og hvor det fine flet er intakt og rimeligt pænt. Jeg har i forvejen en rød kande med flethank, som ofte bliver brugt til vase :)
Tilmed fik jeg panden til en meget fordelagtig pris, har søgt dem på nettet længe, men de er fuldstændig urimeligt dyre((

Der var så mange skønne blomster, at jeg måtte have et par stemningsbilleder. Endte også med at købe mig nogle af disse smukke Anemoner.


onsdag den 4. april 2012

Det sjove bogudsalg!!

Bog udsalg når det er bedst!!

Skulle lige have mig lidt flere tusser til mine mønster projekter, og så var man lige så heldig, at der var bog udsalg, med de sidste rester. Det var bestemt ikke de sørgelige rester, for jeg fandt mig rigtig mange gode bøger, både fag og skønlitteratur.
Tilbuddet lød på - fyld posen for 100kr, det gjorde jeg så. Jeg fik flere gode børnebøger, kogebøger, dyrebøger og det bedste, nogle rigtig fede arkitektur bøger, med fantastiske billeder i. Det blev også til Stein Bagger, Stein og drømmefabrikken, den ser jeg frem til at læse.
Jeg fandt også en bog der handler om enlige mødre, som jeg selv er. I bogen bruges dog et andet udtryk, nemlig enestående mødre, som jo kan tolkes på flere måder:) Den handler primært om den moderne familie, hvor professionelle fagfolk giver løsninger til problemstillinger man kan have som enlig mor.
Ihvertfald er der rigeligt læsestof til de kommende påskedage... Dejligt!!tirsdag den 3. april 2012

Shoppetur!


Veninden min og jeg havde begge gavekort til henholdsvis Ilva og Ikea, så da de ligger næsten side om side i Tåstrup, var det oplagt at tage en shoppetur. Det skal lige nævnes at det hver var på 100kr, så der var virkelig lagt op til big time spending :))))
Men vi fandt mange herlige ting og kunne såmænd have købt meget mere. Vi var ovenikøbet så heldige at der var tilbud begge steder.
Her er lidt billeder af det lækre jeg fik med mig hjem... og skal da lige nævne, at jeg glemte alt om at bruge mit gavekort da jeg betalte ved kassen. Yes yes!!!! Totally brain dead some times...Skøn pude fra Anna Nowak, hos hvem jeg skal til workshop den 5 maj. 2012, glæder mig helt enormt. Læs mere HER 
Er jo som det ses, crazy med neon for tiden, så den var i kurven med det samme.

Anne Nowak pude 249,-
Porcelænsgun fandt jeg til 59,-
Skønne knagemænd i neonpink 29,50 styk, se sidste billede
Alt fra Ilva.

Neon farvet Hama perler. Rundede også lige Toy´s R Us

Billede 70x50cm i neon koral på tilbud for 9,- ja, det er helt rigtig 9,-
Køletaske med elementer til 45,- og 7,- styk. Sommer, sol og strand kom an!!
Stor bakke i pink/hvid strib, til sommer maden og drinks´ne 59,-
Alt fra Ikea, tilbuddene forudsætter medlemskab.
Så blev mit baby douche pink væg projekt færdigt!!!

Jeg er blevet rigtig glad for det færdige resultat. Syntes den lyse sarte farve står flot til teak, de komplementere hinanden godt. Hvad syntes du...?

  1. Finish...
  2. Fejlfarve og ny blandet farve nedenunder....
  3. Den ny indkøbte maling, som ved første øjekast ser helt perfekt ud...
  4. Hjørnet i stuen, hvor farven støder op til min Ferm-Living harlekin tapet væg, NICE!!!!