lørdag den 31. marts 2012

Længe ventet post og endnu et spontant projekt!!!DYMO DYMO DYMO...........

Jeg har bestilt mig en Dymo på Etsy, med neon tape. Jubiii den kom endelig igår,-
Så der er blevet klikket adskillige små klistermærker ud... det var tiltænkt min dreng, da jeg prøver, at fange det sjove i, at lære bogstaver og at skrive. ( han har desværre ikke interessen for
skole og derfor lidt svært ved de bogstaver ) 
Men at det også er lidt sjovt legetøj til mor, det gør jo ikke noget, vel!!!
Han tog den til sig med det samme og fik kreeret nogle fine gækkebreve med dymo klistermærker hvor han skrev prik for hver bogstav. Nåede desværre ikke at tage billeder, før de var proppet i kuvert og klisteret godt til ;0)

MALER MALER MALERHJERNE!!

Så blev det påskeferie og man - jeg - kan ikke gå på ferie uden at have et projekt klart. Fik den spontane ide, at den ene væg i stuen skulle være babypudder lyserød. Mit fine nye teak chartol gav mig inspirationen, da jeg så det sammen med mine lyserøde stearinlys. Derudover sker der noget her i foråret, hvor man bliver draget af smukke pasteller og det lysere lys udefra. Det er så dejligt. Og ja ej, at forglemme alle de lækre boligmagasiner, som overdynger os med pasteller netop nu!

Nå men sussen ned i maler biksen og købe en maling, så projektet hurtigt kunne iværksættes. Men det var vist lige hurtigt nok, for jeg fik købt en helt forkert farver, som var alt for mørk. piv!!!!
Det blev squ lidt for prinsesse agtigt, miss barbie NO GO!  Langt fra det jeg havde set inde i  mit hovede. Så måtte jeg igang med at blande farver, havde heldigvis en spand hvid maling på lager. Og vupti fik væggen den rigtige farve.
Ligger flere billeder ind når jeg er helt færdig med arbejdet ;0)

Husk min give away...HER

onsdag den 28. marts 2012

Altanen min! 

Jeg er så heldig, at udover min lille skønne have, hører der også en fantastisk altan med til min lejlighed.
Egentligt er det nok mere en balkon, da den er stor og huset er en gl. by villa fra 1920érne. Der er store høje Thuja træer foran, så man sidder afskærmet fra alle de andre nabo haver.
Netop denne balkon er en af de ting jeg elsker rigtig meget ved min lejlighed og det er bestemt den der trækker mest, og grunden til jeg stadig bor her på 10énde år.
Herude har jeg nydt mange dejlige sommeraftener og grillet adskillige pølser til min knejt!! De seneste dage, har jeg virkelig udnyttet forårets komme og slikket hver en solstråle som det var muligt. Har også allerede plantet mine potter, som det ses. så håber ikke det bliver alt for koldt om natten de næste uger...

Nyt teak chartol !!

JEG ER BLEVET BIDT AF EN GAL TEAK FREAK.

Derfor måtte min hvide højglans kommode altså lade livet. Den er iøvrigt tilsalg, hvis nogen er interesseret. Jeg fik fat i dette skønne møbel gennem DBA, til det sølle beløb af 300kr og en god lang køretur på 100km. Men en veninde kørte med mig, så vi fik mulighed for en god lang sludder uden at blive afbrudt af børn :))
Jeg ved, at det er et godt køb og jeg er meget glad for den :))mandag den 26. marts 2012

Blog awards

Jeg har modtaget 2 blog awards fra Natazcha  og fra Snullemor på NO21
Tusind tak for det!
Jeg vil bruge et par dage til at finde 5 nye modtagere af blog awards og skriver dem så ind her,-

http://natazchas.blogspot.com/

Skønne bøger fra genbrugen...

Fandt disse 3 bøger i genbrugen til den nette sum a´ 10kr...
Bo Bedre bøger fra 1966 0g 1967 med skønne billeder og dejlig inspiration.
Den tredje bog var nærmere en mappe med samle kort over praktiske råd og vejledning om blomster og planter i haven. Et perfekt opslagsværk for mig og jeg har allerede set den første busk jeg skal have fundet og plantet i min have i denne sæson.
Derudover fandt jeg et skønt sæt retro sengetøj i friske grønne farver.
Det blev også til et lækkert petroleumsfarvet fad fra Quistgaard "kronjyden", syntes de fine blomster mønster er så yndige kontra den lidt grove keramik, skøn kontrast.
Det blev også til en enkelt Wiinblad platte fra August.
Alt i alt en rigtig god shoppetur under 100krlørdag den 24. marts 2012

Nye tusser..!!!

Jeg har længe ønsket mig et par gode neon tusser. Dem fandt jeg idag. Der var mange farver at vælge imellem, men valgte en koral neon og en pink neon, samt en flot klar tyrkis.
Desværre kommer neon farverne slet ikke til deres ret på billedet, men kan sige at de er rigtig flotte skarpe i farven og der er oprigtig neon effekt. Tusserne er fra mærket Stabilo,-
Købte også en bogstave skabelon til knægten, som netop er igang med at lære bogstaverne og stavelser i 0. klasse. Det har desværre ikke hans store opmærksomhed, så håber at dette kunne gøre det lidt sjovere, samtidig med at det har en læringseffekt... Om ikke andet havde hans mor det sjovt med hendes ny indkøbte tusser :0)))))

fredag den 23. marts 2012

Me myself and I i lækker forårs solbad !!!!

Så blev man lige spottet!!!

Jeg er som sagt ny her i blogland, så det var med et smil på læben, at jeg modtog en af mine første kommentarer på et indlæg.


Snullemor med bloggen NO21 kunne genkende mit navn, idet jeg bruger det samme på Trendsales. Jeg har for lang tid tilbage købt udskåret træbogstaver af hende, samt et yndigt liberty armbånd.Det kunne hun simpelthen huske, ja nogen har bare den ekstra hjernecelle med hukommelse, som jeg altså blev snydt for :))
Bogstaverne har jeg stadig hængende, så syntes da hun fortjener lidt spot light på hendes fine varer, som sælges efter bestilling og udfra egne ønsker om farve, størrelse osv.
Jeg har lige siden min første bestilling ønsket mig et kæmpe K med serif, gerne som på billedet, så nu var det måske en god grund til at indfri ønsket og gøre endnu en god handel hos hende... Følg endelig trop!! 


Snullemor NO21

torsdag den 22. marts 2012

Jeg samler Lotus!!! Hvad samler du...?

Jeg er crazy med det gamle Cathrineholm Lotus... Jeg har ikke samlet så længe, men har da nået at få bygget mig en god lille samling.
Idag modtog jeg så mit sidste køb og til store overraskelse, i meget og jeg mener rigtig meget , bedre stand end beskrevet i annoncen, faktisk ser flere dele helt nye og ubrugte ud,- ohh man har lov at være heldig!!
5 smukke frokost tallerkner og sukker/flødekande, sidstnævnte er svære at opdrive, eller jeg har ihvertfald støvet nettet igennem af mange omgange, da netop de stod højt på ønskelisten, men uden held.
Men endelig fandt jeg dem, tilmed til en rigtig fornuftig pris over DBA
Jeg ved at vi sikkert er mange om buddet til disse gode gamle retro skatte, men skulle en enkel sjæl ønske at sælge noget, høre jeg gerne fra dig :0)
Eller har du en misundelsesværdig samling, så gi´lyd, for så må jeg da se den :0)
onsdag den 21. marts 2012

Så kom foråret...og kan man få for meget neon..?


De første krukker er plantet på altanen, og de smukke lyselilla mini stedmoder står og nejer sødt til hinanden. Ohhh det er er dejligt med sol og forår, nyder det virkelig!!!!
Og lige en lille bemærkning, det er da et flot og klart billede sådan en alm Iphone4 kan yde, trods det relativt lave pix. Men efter en tur i Photoshop, med lidt belysning og skarheds fremhævelse, er det da et meget fint foto.
Kan man få for meget neon..?
NEJ... jeg kan ikke, ved ikke hvad der er med de farver. Men jeg bliver totalt draget af dem for tiden.   Men det er lidt mærkeligt, for nu har jeg gået og afskyet neon siden 80érne, hvor det prægede modebilledet og jeg ejede bælter, øreringe, bluser og snørebånd, ja you name it...
Men sådan er det jo med mode og trends, de kommer og går og vi bider på hver gang ;0)
Sættekassen er tilsalg, spørg endelig.

tirsdag den 20. marts 2012

Endelig!!!!!

Jeg har længe ledt efter et lille sidebord i teak. Jeg var på udkig efter et rundt og meget gerne med mønster i pladen og vigtigst af alt, til en fornuftig pris.
I søndags faldt jeg så over dette søde bord i DBA og sørme om det ikke blev mit for kun 250kr.
Det var en sød herre ved navn Vagn, der solgte mig bordet og han var så sød, at han ovenikøbet kom og leverede det på min adresse, mandag eftermiddag.
Jeg er så glad for mit nye bord, og har erfaret at det betaler sig at have tålmodighed, så ender man med at få alle ønsker opfyldt !!!!

søndag den 18. marts 2012

Vores elskede chihuahua - Ally-

Hun er bare den kæreste lille "dame".
Hun flyttede ind hos os for ca 1,5 år siden. Det var egentligt min venindes hund. 
Hun er veterinærsygeplejerske og adfærdsbehandler på dyreklinik og derudover er hun opdrætter af dalmatiner og mops.
Nå men den lille Ally blev tit passet hos os i weekender og ferier. Hun nød at være i centrum, her var alt tilladt, selv at ligge i sengen i soveværelset... Min knægt elskede hunden og overfaldt hende altid med kys og nus.
Ally tog sagen i egen hånd og stak af hjemmefra 2 gange for at løbe hjem til os. Det skal lige siges vi kun bor 2 gader fra hinanden. Det talte jo sit tydelige sprog og vi blev spurgt om hun måtte bo hos os fremover.. 
Så sådan blev vi hundeejere til en chihuahua.

God loppe søndag...!


Fandt nogle få dejlige lopper idag..
Skøn mint farvet vase til en rund 10ér og 2 små porcelænsfugle til kun 15kr samlet. Den sidste forærede jeg min søde veninde, der kom forbi til bananmuffins og hygge.

fredag den 16. marts 2012

Arttiles

Smuk smukt design!!!

Jeg har hermed fået endnu et ønske på min lange liste.
Tjek de 2 pigers smukke klinker www.arttiles.dk